Zakelijke email

Met een achtergrond in ICT heb ik door de jaren heen met diverse e-maildiensten en leveranciers mogen werken. Door een nauwe samenwerking met Microsoft en omdat ik klanten het beste wil aanbieden raad ik Microsoft 365 Exchange aan.

Met Exchange van Microsoft heb je e-mail met eigen domeinnaam die overal synchroon loopt op ieder apparaat, altijd en overal bereikbaar en veilig opgeslagen in de cloud. versleep je een mailtje naar je archief? Geen probleem! Dit wordt op al je apparaten geregeld.

Waarom zakelijke email door Ronald? ๐Ÿ†

Met een nauwe samenwerking met Microsoft biedt ik de best mogelijke e-mail service aan aan bedrijven.

๐Ÿ๏ธ Altijd en overal toegang tot agenda mail en contacten
๐Ÿ™Œ E-mail en agenda worden gesynchroniseerd
โ˜๏ธ Nooit meer gegevens kwijt
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผ Professionele uitstraling
๐Ÿ›ก๏ธ Geavanceerde beveiliging

Hulp nodig? ๐Ÿ‘‹

Heb je vragen, hulp nodig of wil je gewoon even sparren? Neem dan contact met me op, ik help je graag.

Foto van Ronald Hoffmann webdesigner uit Ermelo

Ronald Hoffmann

๐Ÿ“ž (06) 12 73 09 89

โœ‰๏ธ info@ronaldhoffmann.nl

Veel gestelde vragen (FAQ) ๐Ÿค”

Zoals je als consument vaak gebruik maakt van bijvoorbeeld een Hotmail, Gmail of Outlook adres die je gratis kan registeren heb je voor bedrijven email diensten waar je je domeinnaam aan kan koppelen. Deze diensten hebben meer diensten inbegrepen als de gratis consumenten postvakken en zijn essentieel om als bedrijf professioneel over te komen.

Met een zakelijk emailadres kom je als bedrijf professioneel over. Ook kan je meerdere gebruikers aanmaken onder 1 domeinnaam en ben je door klanten en leveranciers makkelijk te herkennen. Ook is de kans dat je met een zakelijk emailadres in de spam terecht kom vele malen kleiner.