WordPress onderhoud

Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan je WordPress website of webshop houd je je site veilig en houd kwaadwillende buiten deur.

Omdat WordPress een veel gebruikt CMS systeem is ligt wordt het interessanter voor kwaadwillende om proberen toegang te krijgen tot je website. Daarom raadt ik dagelijks proactief onderhoud aan.

Waarom onderhoud door Ronald? 🏆

Door jarenlang websites en webshops te voorzien van proactief onderhoud houden we indringers buiten de deur.

🛡️Geavanceerde beveiliging
💾 Dagelijks back-ups
⬆️ Dagelijks updates
⚙️ Dagelijks PHP-upgrades
🔎 Proactieve monitoring

Hulp nodig? 👋

Heb je vragen, hulp nodig of wil je gewoon even sparren? Neem dan contact met me op, ik help je graag.

Foto van Ronald Hoffmann webdesigner uit Ermelo

Ronald Hoffmann

📞 (06) 12 73 09 89

✉️ info@ronaldhoffmann.nl

Veel gestelde vragen (FAQ) 🤔

WordPress onderhoud is een samenkomst van diverse werkzaamheden die ervoor zorgen dat je website of webshop veilig en up-to-date blijft. Denk daarbij aan updates, upgrades en diverse truckjes om de beveiliging van je website op te schalen.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan je WordPress website of webshop houd je indringers en kwaadwillende buiten de deur. Daarmee blijft je website veilig.

Als je geen onderhoud uitvoert of laat uitvoeren aan je WordPress website wordt je website of webshop kwetsbaar voor kwaadwillende. Met als resultaat dat je website kan worden misbruikt voor malafide praktijken, offline kan worden gehaald of dat er informatie wordt gestolen.

Als de grote Tech bedrijven zoals Google of Microsoft erachter komen dat je website is getroffen komt je website, email en domeinnaam op diverse zwarte lijsten te staan. Als dat gebeurt wordt alles dat gekoppeld is aan een domeinnaam onbruikbaar. Daarmee kan je bijvoorbeeld weken je e-mail niet meer gebruiken.