WordPress hosting

Bij een super snelle WordPress website of webshop hoort natuurlijk snelle hosting. Naast snelheid is het belangrijk dat je Hosting bij een betrouwbare partij is ondergebracht die hier gespecialiseerd in zijn.

Als specialist in WordPress weet ik precies wat een WordPress website of webshop nodig heeft om goed te functioneren.

Waarom hosting door Ronald? ๐Ÿ†

Door jarenlang hosting geboden te hebben aan diverse bedrijven weet ik precies wat voor hosting een WordPress site nodig heeft.

๐Ÿ•‘ Uptime van 99,5%
๐Ÿš€ Geoptimaliseerd voor Google
๐ŸŽ๏ธ Gericht op snelheid
๐Ÿ”’ Veiligheid voorop
๐Ÿ™‹ Snelle support bij complicaties

Hulp nodig? ๐Ÿ‘‹

Heb je vragen, hulp nodig of wil je gewoon even sparren? Neem dan contact met me op, ik help je graag.

Foto van Ronald Hoffmann webdesigner uit Ermelo

Ronald Hoffmann

๐Ÿ“ž (06) 12 73 09 89

โœ‰๏ธ info@ronaldhoffmann.nl

Veel gestelde vragen (FAQ) ๐Ÿค”

Hosting is een stukje ruimte op een server die bedrijven of particulieren kunnen huren om bijvoorbeeld informatie, afbeeldingen of andere data op te slaan. Deze data kan vervolgens worden bereikt door naar een website te gaan. Aan deze ruimte kan je een domeinnaam koppelen die je hebt geregistreerd om de informatie op te halen en weer te geven.

Hosting is inhoudelijk veel breder maar dit is het in de basis uitgelegd.

Je wilt dat je website of webshop altijd bereikbaar is. Om er voor te zorgen dat je website of webshop beschikbaar is op het internet heb je hosting nodig. Hosting wordt meestal gedaan in grote datacenters waar duizenden servers continue bezig zijn om website of webshop online te houden.

Het is belangrijk dat je website of webshop altijd bereikbaar is. Dit is niet altijd vanzelfsprekend, het is techniek en er zijn veel kwaadwillende personen of organisaties die deze servers en datacenters onder vuur nemen. Niet letterlijk maar ze proberen de server te overbelasten om de servers onderuit te halen of om informatie te stelen of vernietigen.

Daarom is het essentieel dat je een goede partij vind die voorbereid is op dit soort aanvallen en op elke manier mogelijk probeert te voorkomen. Het laatste wat je wilt is je website eruit komt te liggen of dat er gevoelige data op straat kom te liggen.