Domeinnaam registreren

Elke onderneming heeft een pakkende domeinnaam nodig om zijn positie op het internet te verzegelen. Ook adviseer ik in welke domeinnaam het beste past en werkt bij je bedrijf.

Ik help bedrijven met het registreren en vastleggen van hun domeinnamen. Ook koppel ik deze aan hun e-mail en websites. Indien je ook gebruikt maakt van een website en e-mail door mij kan je voor al je digitale zaken altijd gebruik maken van snelle support.

Waarom domeinnaam registreren door Ronald? ๐Ÿ†

Ik help je met het vastleggen van jouw perfecte domeinnaam.

๐Ÿ‘‘ Altijd jouw eigendom
๐ŸŒ DNS Expert
๐Ÿ  Alles onder 1 dak
๐Ÿ™‹ Snelle support bij complicaties
โœ‰๏ธย Te koppelen aan jouw website en/of mail

ย 

Hulp nodig? ๐Ÿ‘‹

Heb je vragen, hulp nodig of wil je gewoon even sparren? Neem dan contact met me op, ik help je graag.

Foto van Ronald Hoffmann webdesigner uit Ermelo

Ronald Hoffmann

๐Ÿ“ž (06) 12 73 09 89

โœ‰๏ธ info@ronaldhoffmann.nl

Veel gestelde vragen (FAQ) ๐Ÿค”

Een domeinnaam is eigenlijk een adres, als je een url intypt kom je op een website terecht. Het verschil tussen webhosting en domeinnaam is te vergelijken met een huis. Een domeinnaam is het adres webhosting is het huis. De inrichting van je huis is je website die je bijvoorbeeld maakt met een CMS zoals WordPress. Een succesvolle website begint met een sterke domeinnaam.

Een domeinnaam heb je nodig om een website en zakelijke email aan te kunnen koppelen.

Ook als je momenteel geen gebruikt maakt van een website of email is het altijd een goed idee om een domeinnaam vast te laten leggen. Domeinnamen zijn beperkt beschikbaar en jouw perfecte domeinnaam kan morgen zomaar door iemand anders geregistreerd zijn. Wees er dus snel bij.