Cloud opslag

Met een achtergrond in ICT heb ik door de jaren heen met diverse cloud diensten en leveranciers mogen werken. Door een nauwe samenwerking met Microsoft en omdat ik klanten het beste wil aanbieden raad ik Microsoft 365 aan.

Met Microsoft OneDrive zijn je bestanden altijd en overal bereikbaar, veilig opgeslagen binnen de cloud van Microsoft. Ideaal voor zelfstandige. Voor bedrijven kan je met SharePoint gemakkelijk bestanden uitwisselen met collega’s vanuit de cloud.

Waarom cloud opslag door Ronald? ๐Ÿ†

Met een nauwe samenwerking met Microsoft biedt ik de best mogelijke cloud dienst aan aan bedrijven.

๐Ÿ๏ธ Altijd en overal toegang tot je bestanden
๐Ÿ™Œ Bestanden worden gesynchroniseerd
โ˜๏ธ Nooit meer gegevens kwijt
๐Ÿ‘ซ Makkelijk samenwerken
๐Ÿ›ก๏ธ Geavanceerde beveiliging

ย 

Hulp nodig? ๐Ÿ‘‹

Heb je vragen, hulp nodig of wil je gewoon even sparren? Neem dan contact met me op, ik help je graag.

Foto van Ronald Hoffmann webdesigner uit Ermelo

Ronald Hoffmann

๐Ÿ“ž (06) 12 73 09 89

โœ‰๏ธ info@ronaldhoffmann.nl

Veel gestelde vragen (FAQ) ๐Ÿค”

Cloud opslag is in principe een server die ergens in een datacentrum draait die jouw data bevat. Het wordt vaak ”Cloud” genoemd omdat de opslag niet fysiek bij jou op locatie gehost wordt maar extern.

Een website wordt bijvoorbeeld ook vaak gehost in de ”Cloud”.

Het voordeel van cloud opslag is dat je data niet meer binnen je bedrijf hoeft te hosten op bijvoorbeeld een server of op je computer te bewaren. Beide arbeidsintensief en de kans dat de apparatuur crasht en je data weg is is aanwezig.

Door het extern hosten (Cloud opslag) van je data ben je verzekerd dat je data veilig is en dat je altijd en overal toegang hebt tot die data.